25 päivää...hui

Kovin on viime aikoina tutkailtu Pivarootsissa Ellan mahaa ja tissejä :) molemmat kasvaa tasaseen tahtiin ja varsakin jo liikuskelee mahassa, voi että, ei mene enää kauaa kun saa nähdä masuasukin. Jännittää ihan kauheesti ja kaikki kauhukuvat on nähty kuinka eteen tulee kauheita komplikaatioita, mutta on vain luotettava Ellaan ja toivottava parasta.
On myös tutkailtu ruokaa ja vitamiineja ja lisätty määriä. Rehu on vaihtunut st hippolyytin mammarehuun ja koko ajanhan on vitamiini ollutkin tuttua hippolyytin "sitä kreuter...sitä minkä nimeä en koskaan muista" ja myös biotiini on kuulunut ruokavalioon. Greenlinea on myös saanut ja nythän alkaa tuota vihreetä herkkua olemaan laitumella, eli sieltäkin mamma saa hyviä vitamiineja ja kivennäisiä. Ohjeita mamman ruokintaan  on kovasti tutkailtu ja surffailtu netissä.
Ella-mamma voi oikein hyvin, on pirteä ja ruoka maistuu. Rokotuksista on pidetty huolta samoin kun kengityksestäkin, tosin Ellahan on ilman kenkiä joten vuolut on tehty, joten hoito on ollut ensiluokkaista.
Kohta pääseekin mamma jo varsomiskarsinaankin, äkkiä on aika mennyt...huh huh

Kommentit